Specialisten in lef

Het Spaarne Labs team bestaat uit professionals die weten dat je lef nodig hebt om te innoveren. Het team vormt een mix van mensen met een verschillende achtergrond. Zo vullen de teamleden elkaars kennis, ervaring en vaardigheden aan en is de som sterker dan de afzonderlijke delen. Samen helpen we het ziekenhuis verder. Ons team bestaat naast de innovatiespecialisten van het Labs Team uit een Impact Board en een Sherpa Team.

Labs Team

Wij stimuleren en faciliteren nieuwsgierigheid en vernieuwing binnen en buiten het Spaarne Gasthuis

Priscilla Verwoert

Priscilla Verwoert

Creative leader

Priscilla Verwoert is sociaal ontwerper. Ze richt zich op de wicked problems (complexe vraagstukken) die spelen in de zorg, dit door bewustwording te creëren van de zorgtransitie, door het ontwerpen van verbinding en door het creëren van handelingsperspectief. Haar vleugels reiken tot ver buiten het ziekenhuis en tot in andere domeinen, zoals in het wijkproject in Schalkwijk.

Kinge Bouma

Kinge Bouma

SEH arts & Innovatie arts

Kinge Bouma is onze innovatie-arts. Ze staat als medisch specialist met beide benen in de zorg op de SEH en is daar getuige van het zorginfarct. Ze is een netwerker en doorpakker met topsporter mentaliteit, die de urgentie van transitie/transformatie duidelijk weet over te brengen. Ze is o.a. actief in het wijkproject en zet proactieve zorgplanning op de kaart (ook door deelname aan zorgambassade 2023).

Suzanne Bader

Suzanne Bader

Facilitator zorginnovatie

Suzanne Bader ademt vertrouwen wat resulteert in het zien van onbeperkt potentieel in ieder mens. Ze brengt creativiteit, veerkracht en energie naar de oppervlakte, in ontmoetingen en concrete experimenten met zorg professionals en studenten. Ze houdt van creëren; van het maken tekeningen, tot schrijven van boeken en websites met online academie.

Joost Termeer

Joost Termeer

Kunstenaar

Joost Termeer is content creator met een achtergrond in de kunst en fotografie. Hij brengt zijn creatieve en out of the box denkwijze in ons team. Hij is kei in verwonderen, dwarsdenken en mensen oprecht in beeld brengen. Hij produceert een variëteit aan multimedia (inclusief VR), ook gericht op onderwijs en opleiden voor onze academie.

Hanneke Bonfrer

Hanneke Bonfrer

Zorginnovator

Hanneke Bonfrer is de rots in de branding als ervaren innovator. Ze is een organisatorisch multitalent. Ze tovert met taal en heeft altijd een rake vraag ter beschikking. Ze overziet het grotere geheel en het kleinste experiment. Ze is trekker van het beste idee van het SG en de week van de innovatie.

Tijdelijke collega’s

Ons team wordt structureel verrijkt door stagiaires. AIOSsen uit allerlei specialismen voegen zich bij ons voor een leiderschaps- en innovatiestage. Ze worden uitgedaagd anders te kijken, verbinden en doen. Ook stagiaires uit andere vakgebieden zoals multimedia en product engineering vinden ons lab en bieden ons unieke nieuwe perspectieven.

Sherpa Team

Wij versnellen innovatie processen.

Sanne van Kempen

Sanne van Kempen

Senior projectleider Strategie

Tineke Wiarda

Tineke Wiarda

Bedrijfsjurist

Vernon de Pool

Vernon de Pool

Senior inkoper ICT

Vincent Rouwhorst

Vincent Rouwhorst

Technisch Architect

Saskia Haasnoot

Saskia Haasnoot

Business partner ontwikkeling

Heb jij het lef?

Vooruitgang begint met het delen van ideeën die de bestaande gang van zaken uitdagen.

Deel jouw idee